Over ons

Home / Over ons

Wij zouden graag willen dat het aantal gestolen fietsen terug wordt gedrongen. Wij geloven dat dit kan en hebben hier voor 3 redenen.

1.
Enerzijds zijn wij het niet altijd eens met de pro actieve benadering van gemeentes wat betreft het fietsbeleid.
Wij zijn absoluut tegen overlast en gevaarlijke situaties. Wij vinden alleen wel dat sommige gemeenten in Nederland te weinig doen om dit tegen te gaan. Er zouden veel meer beveiligde fietsenstallingen moeten komen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo heeft fietsend Nederland meer ruimte om fietsen te parkeren op een veilige manier. Daarnaast zal het aantal gestolen fietsen teruggedrongen worden.

2.
De bureaucratische rompslomp bij diefstal is reden 2. Het kan erg vervelend zijn om aangifte te moeten doen in Nederland. Zeker als het om diefstal van je tweewieler gaat. Op een of andere manier wordt hier nog veel te nonchalant over gedaan, zeker door de politie. Wij weten dat er vaak genoeg gestolen gevallen eindigen op een fietsdepot.

3.
De laatste reden is dat wij gewoon zeer fanatieke fietsliefhebbers zijn. Wij hebben automatisch sympathie voor andere liefhebbers en hebben onze tool ontwikkeld om fietsend Nederland te helpen bij vervelende gevallen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het menu rechtsboven aan de pagina.
Veel fietsplezier toegewenst!

 

Fietsgestolen.nl is onderdeel van International Bike Group.

International Bike Group
1042 AB
Gyroscoopweg 6

KvK 27096790
BTW nummer NL807298542B01
www.internationalbikegroup.com
info@internationalbikegroup.com